Friday, 23 October 2015

SET MENYUSU, KURUS & CANTIK

Adakah anda ibu menyusu?
Adakah anda ingin kurus?
Adakah anda mengalami masalah dalam menyusu anak?
Jika YA...jangan risau..Shaklee ada penyelesaiannya..
Set Menyusu & Kurus Shaklee membantu :-
Ibu menyusu cantik dan bertenaga
Ibu menyusu kekal langsing dan gojes
Menambah penghasilan susu yang cepat dan banyak untuk anak anda.
Membantu rambut yang sihat dan cantik
Ibu gojes anak sihat..
Set Menyusu & Kurus Shaklee selamat untu ibu dan anak...
Order sekarang untuk kebahagiaan ibu dan anak..
Sms/Whatsapp 0132221663 (yati)
Siapa berusaha pasti berjaya..
Sms/whatsapp 0132221663 (yati)




Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini, hubungi saya segera, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121

Saturday, 3 October 2015

Oktober Bulan Cinta

Bulan Oktober ialah bulan cinta bagi saya sebab, bulan ni adalah bulan kelahiran saya, 25 Oktober 1985, save the date ya..haha.

Shaklee ni macam tau2 je kan..dia buat promo bulan ni Buy 2 Vitamin Shaklee at 50 % diskaun...ibarat Buy 1 FREE 1..ha best tak? Kepada peminat tegar Vitamin E...mesti korang semua senyum lebar kan..Tapi selalunya kalau ada promotion macam ni, stok cepat je habis..so jangan tunggu lama-lama...order sekarang ya...

       Beli 1 Dapat 2 



Antara kelebihan Vitamin E yang perlu anda tahu dan rasa sendiri adalah :-
  • Awet muda
  • Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
  • Mengurangkan parut
  • Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
  • Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
  • Merawat masalah keintiman
  • Merawat masalah seksual lelaki
  • Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi

Sekiranya anda berminat dengan vitamin shaklee yang bermutu tinggi ini bolehla hubungi saya, pengedar sah shaklee anda melalui:-

FB:Haryati Mat Yasim 
Fanpage:Haryati to U shoppe 
Email:haryati.yasim@gmail.com
sms / whatsapp :0132221663
ID No :909121